Oloflig beblandelse

Oloflig beblandelse - Anita Salomonsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anita Salomonsson
DIMENSIONERA
7,5 MB
FILNAMN
Oloflig beblandelse.pdf
ISBN
7977639432831

BESKRIVNING

Sara Greta Pehrsdotter, oäktingen, lever som paria med sin mor på en liten gård i Furunäs. Vardagen präglas av lika delar hårt arbete och tyst skam. Sara Greta är en fläck som inte kan gnidas bort och hon blir mer eller mindre tvingad ut till en tjänst som piga hos ett gammalt par.Så blir Sara Greta uppvaktad av en bondson, Nils, som snart också friar. Lyckan är stor. Men hans föräldrar säger blankt nej. Hon kommer att dra vanära över familjen. Nils är envis och bröllopet blir ett av de mest omtalade i bygden. Snart föds deras son - men nu blir hotet från barndomens illavarslande himlatecken verklighet.

Hennes mor, soldatänkan har olagligt beblandat sig med en gift man och därmed är Sara Greta, modern och den gamla ... Sara Greta Pehrsdotter är oäkting och lever som paria med sin mor på en liten gård i Furunäs. Vardagen präglas av lika delar hårt arbete och tyst skam.

[1] Hon är bosatt i Umeå I boken "Oloflig beblandelse" får vi följa Sara Greta liv. Från jobbet som piga hos en familj i Ersmark, kärleken mellan henne och bondsonen Nils, fram till den fruktansvärda händelsen på Tallmoheden i Bureå år 1830.

RELATERADE BÖKOR