Länge hade jag för vana att gå tidigt till sängs

Länge hade jag för vana att gå tidigt till sängs - Anna Holmström Degerman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Holmström Degerman
DIMENSIONERA
7,80 MB
FILNAMN
Länge hade jag för vana att gå tidigt till sängs.pdf
ISBN
7745094641399

BESKRIVNING

Det är märkligt hur en sak kan leda till en annan tills man plötsligt står där på Storgatan i Storbygdsele med en främmande husky i ett blått rep. Och man dessutom har fått ärva ett gammalt nedslitet hotell som ingen vill ha, utom möjligen ortens superentreprenör som skambjudit 200 000 kr för det och tänker göra om platsen till en skoterparkering. Men så är livet just nu för Annie, som till råga på allt åkt från både man och hem i Uppsala efter ett frukostgräl där en krökt läpp blev tungan på vågen i beslutet att fly hem till Norrbottens inland mitt i smällkalla vintern. En roman om minnen, drömmar och familjehemligheter. Och så en och annan röd klänning.

Bok-presentation: Länge hade jag för vana att gå tidigt till sängs Författar-presentation: Det här är Anna Holmström Degerman, hon är författare bosatt i Norrbyn. Tidigare har hon gett ut ett antal barn- och ungdomsböcker och nu kommer hon med romanen Länge hade jag för vana att gå tidigt till sängs.

Så kan det bli i livet och det är precis så det blir för Annie som är någonstans mitt i medelåldern. Det nedgå... Audioteka.se är en mobil ljudbokstjänst.

RELATERADE BÖKOR