Slummer

Slummer - Lena Ollmark, Håkan Östlundh | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Ollmark, Håkan Östlundh
DIMENSIONERA
7,65 MB
FILNAMN
Slummer.pdf
ISBN
3594841721544

BESKRIVNING

VAD GÖMMER SIG I DET GAMLA SANATORIET?Det är mitt i vintern när Johan Strid återvänder till sin hemby i de mörka, norrländska skogarna. Ett övergivet sjukhus ska byggas om till hotell och han är där för att leda stambytet. Ett snabbt jobb, bra pengar. Men den öde byggnaden väcker ovälkomna barndomsminnen, och bygget krånglar.Det slitna bygglaget är inkvarterade i de gamla sjuksalarna. Johan gör sitt bästa för att peppa dem, men konflikterna gror. Dessutom blir det alltmer uppenbart att någon motarbetar dem. När en olycka sker under arbetet med ett avlopp sprider sig paniken. Är det ett sabotage som ligger bakom, eller är något fel med själva huset? Ju mer Johan rotar i problemen, desto mer katastrofala blir effekterna.Slummer är en tät, skrämmande thriller om en tilltagande mardröm.Lena Ollmark har bl. a. skrivit serien om Firnbarnen och Den förskräckliga historien om Lilla Hon, nominerad till Augustpriset. Håkan Östlundh ligger bakom de populära kriminalromanerna om Gotlandspolisen Fredrik Broman och thrillerserien om Profeten. När de skriver tillsammans blir resultatet en isande blandning av spänning och skräck.

Du behøver ikke bekymre dig, om du vil miste dit arbejde, fordi dit batteri løber tør for strøm, da Windows automatisk gemmer alt dit arbejde og slukker for pc'en, hvis batteriniveauet er for lavt. slummer översättning i ordboken norskt bokmål - svenska vid Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Korsord123 hittade 8 möjliga svar till korsordsledtråden slummer.

Hon skriver ofta för barn och ungdomar, bl a serien om Firnbarnen och den Augustnominerade Den förskräckliga historien om Lilla Hon. SLUMMER är en tät, skrämmande thriller om en tilltagande mardröm. DET ÄR MITT I VINTERN när Johan återvänder till sin hemby i de mörka, norrländska skogarna.

RELATERADE BÖKOR