Döden under ytan

Döden under ytan - Anne-Marie Schjetlein | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anne-Marie Schjetlein
DIMENSIONERA
8,64 MB
FILNAMN
Döden under ytan.pdf
ISBN
6670069914472

BESKRIVNING

Andreas och Stina väntar barn och allt borde vara frid och fröjd, men det är något som skaver. Andreas får inte den kontakt med Stina han förväntar sig och när hon plötsligt blir inlagd på sjukhus står han ensam med ansvaret för de fyra barnen. Vad är det Stina döljer och vad har Petra med det att göra? Samtidigt kommer en svårt skadad yngling in till akuten i Halmstad efter en motorcykelolycka. Andreas känner igen den medvetslöse pojken och ringer de chockade föräldrarna. När pojken en tid senare, uttorkad och svårt medtagen, återkommer till akuten, anar Andreas att det är någonting som inte stämmer. Varför dyker han upp igen? Ett mörkt familjedrama rullas upp, där skuld och hemligheter länge dolts. Anne-Marie Schjetlein flätar skickligt samman vardagens livspussel och nära familjerelationer med ond bråd död och mörka hemligheter i den fjärde boken i serien om kirurgen Andreas på sjukhuset i Halmstad. Det är en spänningsroman att både känna igen sig i och förfäras av.   Anne-Marie Schjetlein är uppvuxen i Norrbotten med norska föräldrar. Schjetlein är i grunden operationssjuksköterska och har i sjukhusets komprimerade och intensiva värld  funnit en perfekt kuliss för psykologisk spänning. Efter att länge ha bott på västkusten bor hon idag i Stockholm.   Sagt om Anne-Marie Schjetleins författarskap: »... En skicklig deckarförfattare.«  Nisse Scherman, DAST Magazine »... det här är bra, rentav fantastiskt bra, och jag vill bara läsa mer av Schjetlein.«  i Bokhyllan

1 av 5 exemplar finns att låna, Finns inne Bibliotek Lånetiden går ut Avdelning Placering Uppställd på ; Nej (0 av 1) ... Döden under ytan är författarens fjärde bok om kirurgen Andreas. Han bor i Halmstad med sin hustru Stina och tillsammans har de fyra barn.

Erlbruch använder en begränsad färgskala i ett rytmiskt bildberättande, där Dödens och Andens olika positioner blir som rörelser i ett dansschema. Relationen mellan dem blir alltmer jämlik och vänskaplig. Döden under ytan.

RELATERADE BÖKOR