Pengabrevet

Pengabrevet - Karina Johansson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karina Johansson
DIMENSIONERA
9,64 MB
FILNAMN
Pengabrevet.pdf
ISBN
1337170361659

BESKRIVNING

I de värmländska skogarna blåser förändringens vindar. Ett projekt som ska utveckla skidanläggningen Ski Sunne läggs ner samtidigt som en ny vd anställs efter att den tidigare plötsligt sagt upp sig. Instruktören Anneli har haft en tuff period men inser snart att den nya vd:n både är trevligare och mer tillmötesgående än hon väntat sig. När Ville en dag hittas mördad i skidliften står polisen som handfallen. Visserligen var Ville en speciell person, men vem skulle vilja se honom död? Anneli försöker själv ta reda på vad Ville råkade ut för. Har hans död något att göra med det välfyllda pengabrevet som hon såg i hans stuga? Och vart leder nyckeln som hon får från hans advokat?Pengabrevet är en mysdeckare med ingredienser som mord, spänning, kärlek och en gnutta humor. Karina Johansson föddes 1969 i värmländska Sunne, en plats hon fortfarande är trogen och gärna återkommer till i sina böcker. Hon jobbar som journalist på lokaltidningen Fryksdalsbygden. Karina brinner för att skriva och måla, men skidåkning är också ett stort intresse.

Instruktören Anneli har haft en tuff period men inser snart att den nya vd:n både är trevligare och mer tillmötesgående än hon väntat sig. När ... Pengabrevet är en mysdeckare med ingredienser som mord, spänning, kärlek och en gnutta humor.

Utförlig titel: Pengabrevet, en relationsdeckare ... Pengabrevet. 3.38 189 5 Författare: Karina Johansson Inläsare: Mimmi Kandler.

RELATERADE BÖKOR