De korrupta

De korrupta - Robert Kviby | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Robert Kviby
DIMENSIONERA
12,54 MB
FILNAMN
De korrupta.pdf
ISBN
9661082314963

BESKRIVNING

Smart, drivet, spännande - ny krim av högsta klassStockholm 1989. Flera prostituerade kvinnor dödas men inga gärningsmän grips och polisen lägger ganska snart ner utredningarna. Kriminalreportern Annie Lander skriver på en artikelserie om morden. När hon, till skillnad från poliserna, talar med andra prostituerade om morden förstår hon att det finns kopplingar till en av stans mest exklusiva herrklubbar. Då tvingar tidningens ledning henne att ta tjänstledigt. Annie fortsätter arbeta på egen hand. Hon lyckas ta sig in till klubbens inre cirkel där några av landets mäktigaste män tycks styra över mer än bara utbudet av konjak. Annie börjar närma sig sanningen, inte bara om de mördade kvinnorna utan också sanningen om sitt eget liv och det ouppklarade mordet på sin mor. Då försvinner hon spårlöst. Hennes man Max ger sig ut för att söka efter henne. Hans enda chans att förstå varför Annie är borta är att leta efter samma människor som hon. Gå i hennes spår. Och hitta de korrupta, innan de hittar honom. De korrupta är spännande läsning från första till sista sidan. Med avstamp i verkliga händelser på åttiotalet, är det också en fängslande berättelse om hur Sverige en gång för alla förlorade sin oskuld.Robert Kviby, född 1976, bor i Stockholm och arbetar som VD för ett mediabolag. De korrupta är hans första roman."Spännande deckardebut"P4 Morgon"Månadens hetaste författare"Plaza Kvinna"För den sanne konspirationsteoretikern är Robert Kvibys hårdkokta deckare en ren njutning ... Well done!" Metro"Här finns blinkningar åt Maj Sjöwall och Per Wahlöö, Olov Svedelid och GW Persson."DAST Magazine"En av de bättre böckerna som skrivits i genren på flera år."Crime NewsSe bokvideon:

Men nu står bolagen på Världsbankens svarta lista. De mest och minst korrupta länderna i världen - "Transparency.org" publicerade en lista på de mest korrupta länderna 2017. I beräkningen ingår den offentliga sektorn, näringslivet och journalisterna i varje land, rankade från en skala från 0 till 100 - där 0 är det minst korrupta. De korrupta är spännande läsning från första till sista sidan.

Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. Reservationer i kö: 0 De korrupta är spännande läsning från första till sista sidan.

RELATERADE BÖKOR