Döden som vakar

Döden som vakar - Anne-Marie Schjetlein | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anne-Marie Schjetlein
DIMENSIONERA
4,69 MB
FILNAMN
Döden som vakar.pdf
ISBN
4354508401891

BESKRIVNING

Det har gått sex månader sedan Andreas och Stina fick sin dotter, ljuvliga Julia. Hemmet är varmt och lyckligt men Stina börjar känna sig rastlös. Är fembarnsmamma allt hon vill vara eller finns det något mer för henne? Stina bestämmer sig för att ta tag i sina gamla frisördrömmar vilket medför att hon och Andreas behöver nu anpassa sig till en ny vardag.   På jobbet blir Andreas tvungen att hantera en underlig situation, en man påstår sig vara anhörig till en patient i koma men så fort hon vaknar är han som bortblåst. Och hon har ingen aning om vem han var. Snart visar det sig att liknande saker har hänt på andra sjukhus runtom i Sverige.  Dessutom har Stinas nya vän Lena problem med sin frånvarande make och Andreas kollega är ofokuserad. Frågorna blir fler och fler. Vad är det Lenas man undanhåller? Vad har Andreas kollega i tankarna? Och framför allt, vem är den okände mannen och vad gör han egentligen vid patientsängarna?   Döden som vakar är femte boken i serien om kirurgen Andreas. Återigen väver Schjetlein en spännande historia som ifrågasätter hur mycket man egentligen vet om sina nära och kära.

Köp boken Döden som vakar av Anne-Marie Schjetlein (ISBN: 9789178353781) hos BookOutlet.se Att vaka innebär att man sköter om den döende och ser till att personen har det så bra som möjligt ända fram till dödsögonblicket. - Det blir ofta samtal om funderingar personen har.

I min relations-och spänningsserie om kirurgen... Barn tänker på döden. Döden skapar frågor, funderingar och till och med rädslor.

RELATERADE BÖKOR