Nattens riken

Nattens riken - James Ellroy | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
James Ellroy
DIMENSIONERA
5,15 MB
FILNAMN
Nattens riken.pdf
ISBN
9663090856409

BESKRIVNING

Tre blodiga offer i en spritbutik. En försvunnen hemlig agent. Hederlige men vedevärdige snuten Hopkins anar ett samband. Han förs in i en värld av blod och våld.Där får han skåda djupt i galenskapens brunn.Kraftmätningen med ett psykotiskt geni blir hans livs utmaning.Nattens riken är andra boken i trilogin L.A. Noir som James Ellroy kallar "ett mångtydigt monument över en genuin skitstövel." Han syftar på huvudpersonen Lloyd Hopkins, polisman och en i grunden osympatisk person reaktionär, rasistisk, sexifierad men en gudabenådad mordutredare.

Handling. I denna roman väver Lloyd Hopkins ihop en rad fall som till synes inte har något med varandra att göra. Nattens riken är andra boken i trilogin L.A.

Noir som James Ellroy kallar "ett mångtydigt monument över en genuin skitstövel." Han syftar på huvudpersonen Lloyd Hopkins, polisman och en i grunden osympatisk person: reaktionär, rasistisk och sexifierad men en gudabenådad mordutredare. Nattens riken book. Read 56 reviews from the world's largest community for readers.

RELATERADE BÖKOR