Församlingen

Församlingen - Rolf Carlsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rolf Carlsson
DIMENSIONERA
9,11 MB
FILNAMN
Församlingen.pdf
ISBN
7675752260395

BESKRIVNING

Det är senhöst och journalisten Leo Bredbergs kollega på tidningen försvinner spårlöst.Leo bestämmer sig för att ta reda på vad som hänt och sökandet leder honom till den lilla församlingen i byn Djursjön med dess respektingivande, gamle kyrkoherde som åkallar det eviga livet genom sina egna små ritualer.Märkliga försvinnanden, misstänkta fynd och ett brutalt flickmord leder både Leo och polisen in på villovägar och oanade spår. Allt medan Gud ser på."Församlingen" är Rolf Carlssons fjärde roman och den andra, fristående kriminalromanen om Leo Bredberg.

Begreppen stads- och landsförsamlingar förekommer. Församlingen har under åren bedrivit verksamhet på flera orter inom och utom kommunen bl.a. i Ljungsbro, Ledberg, Åtvidaberg och Björsäter.

Det ger en härlig gemenskap att tjäna Gud tillsammans med andra. Församlingen kan ingå i en kyrklig samfällighet som sköter ekonomi, fastigheter och andra gemensamma ärenden medan församlingens verksamhet sköts av församlingen. Hela landet omfattas av de lutherska församlingarna.

RELATERADE BÖKOR