Diskodans för de hädangångna

Diskodans för de hädangångna - Colin Cotterill | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Colin Cotterill
DIMENSIONERA
11,59 MB
FILNAMN
Diskodans för de hädangångna.pdf
ISBN
3762815513710

BESKRIVNING

Den överraskande upptäckten av en mumifierad arm som sticker ut från en betongstig intill presidentens nya residens har förståeligt nog orsakat viss pinsamhet. Doktor Siri Paiboun skickas att diskret gräva ut kroppen som armen sitter fast i, identifiera den och fastställa dödsorsaken.Hans obduktion bjuder på hemska överraskningar, men det är hans talang som shaman som får den sjuttiotreårige doktorn att komma mördaren på spåren. På väg mot lösningen måste Siri och hans team ta itu med ett frieri, en lång vandring hem och stå ansikte mot ansikte med en fruktansvärd offerritual. Är det så konstigt att doktor Siri börjar med diskodans?Diskodans för de hädangångna är tredje delen av den roligaste och mest nyskapande deckarserien som finns i tryck."Det är människoskildringen, miljöerna och det lågmält skarpa, godmodigt komiska tonfallet som gör Cotterills böcker så genuint originella, sympatiskt underhållande."- Kristianstadsbladet"Jag är den förste att hålla med om att Siri-serien står i en alldeles egen spöklik hörna av deckarhistorien och att Cotterill är väl värd åtminstone en nyfiken titt."- Sydsvenska Dagbladet

Förstå vilket ... Diskodans för de hädangångna. Colin Cotterill (Pocket) 45 kr.

av: Colin Cotterill. Den överraskande upptäckten av en mumifierad arm som sticker ut från en betongstig intill presidentens nya residens har förståeligt nog orsakat viss pinsamhet.

RELATERADE BÖKOR