Smugglaren

Smugglaren - Tony Johansson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tony Johansson
DIMENSIONERA
7,12 MB
FILNAMN
Smugglaren.pdf
ISBN
4048159244765

BESKRIVNING

Författaren till den uppmärksammade och kritikerrosade Den tredje passageraren är tillbaka med en nervkittlande deckare om en av vår tids mest aktuella och kontroversiella frågor.   Polischef My Englund har fullt upp och ont om folk. Samma morgon som några lekande barn hittar ett svårt bränt lik i strandkanten utanför Borstahusen, har hon och hennes kollegor på Landskronapolisen gjort ett misslyckat tillslag i en langarens lägenhet. De kom för sent, han hade redan lyckats fly och nu vet han att de övervakar honom. På Mys skrivbord ligger dessutom staplar med ärenden gällande utsatta asylsökande som hon måste hantera så fort som möjligt. Även på det privata planet hopar sig orosmolnen. Mys äktenskap är på upphällningen, och barndomens mörker ger sig tillkänna igen. Journalisten Erik Larsson har svårt att smälta in i gemenskapen på sitt nya jobb på Sydsvenskan. Arbetet med att skriva en bok om flyktingkrisen upptar hela hans intresse. Han är måttligt road av uppdraget att skriva om den döde mannen på stranden, men allt förändras när en ung försvunnen flyktingpojke spolas upp på samma plats.   TONY JOHANSSON (f. 1978) bor i Lund och arbetar som utredare. Han har en bakgrund som krönikör i bland annat Skånska dagbladet och Västerbottens Folkblad samt som doktorand i ekonomisk historia. 2014 debuterade han med Den tredje passageraren, som återutgavs i pocket på Lind & Co sommaren 2018. "Spännande en riktig bladvändare." Ölandsbladet   " Den var fan riktigt bra , hör jag mig själv säga samtidigt som jag slår igen Smugglaren"Landskrona Direkt   "Johansson vill och lyckas med mycket mer i sin nya, andra deckare" Kristianstadsbladet   "Karaktärsskildringarna får ta mer plats och ger trovärdiga och engagerande personliga sidohistorier." Aftonbladet

Antalet anställda har minskat med 1 person sedan 2017 då det jobbade 5 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1995.

--- Jan-Erik Fjell har kallats Norges nästa deckarkung. Hans första kriminalroman, Angivaren, blev en enorm succé och hyllades av såväl kritiker som läsare och belönades med norska Bokhandlerprisen. Hitta information om Bostadsrättsföreningen Smugglaren.

RELATERADE BÖKOR