Gråräven

Gråräven - Lars Rambe | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Rambe
DIMENSIONERA
10,71 MB
FILNAMN
Gråräven.pdf
ISBN
8807034843975

BESKRIVNING

När Fredrik Gransjö träffar Tord Bengtsson på det lokala fiket förstår han att den gamle Expressen-reportern har något på gång. När en ung kvinna hittas drunknad vid en brygga på Tosterön nedanför det gamla mentalsjukhuset dras Fredrik in i ett fall som bär på minnen och spår av människor och händelser som han alltför väl känner igen. Ett nyckfullt infall ger honom information som inte är bara uppseendeväckande utan också farlig för honom själv. Som en extra bonus bjuds läsaren på novellen Den vackra kullan kommer inte igen, som anknyter till hans senaste succé Kvinnorna i sjön, en psykologisk thriller som utspelar sig i Nacka, samt ett utdrag ur Solens sista strålar, den tredje och fristående delen i Strängnässerien, som kommer våren 2015. Lars Rambe är författare till deckarna i Strängnässerien, de internationella bästsäljarna Spåren på bryggan samt Skuggans spel.

av Lars Rambe, 1968-(Bok) 2013, Nederländska, För vuxna. Solens sista strålar. Du har inga notifikationer.

[3] Kroppen (huvud och bål) är 83 till 110 cm lång och svanslängden är 28 till 44 cm. Mankhöjden är 30 till 40 cm och vikten varierar mellan 2,0 och 5,5 kilo.

RELATERADE BÖKOR