Ett fall för Claire Rödstråhle!

Ett fall för Claire Rödstråhle! - Margareta Söder | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Margareta Söder
DIMENSIONERA
11,90 MB
FILNAMN
Ett fall för Claire Rödstråhle!.pdf
ISBN
2397053137504

BESKRIVNING

Kan en femtiosexårig oerfaren kvinnlig pratkvarn hjälpa till att fånga kvinnomördaren som håller Trosa i skräck?Rysligt spännande deckarintrig kombinerat med galen svart humor och ett persongalleri större än det normala. Ett fall för Claire Rödstråhle är den första boken i en planerad trilogi om deckarälskaren och antihjältinnan, Claire Rödstråhle.Brutala kvinnomord skakar Trosa-stad. Polisen står handfallna vid sidan om och tycks inte kunna göra något. Men som tur var checkar Claire och Göran Rödstråhle in på systrarna Bigges pensionat i utkanten av Trosa. Claire är en klämkäck dam i femtioårsåldern som älskar bra deckare, mariekex och jordgubbssaft. Hon längtar efter spänning och dramatik. Hon har just förlorat sitt jobb på Rockys närlivs och drömmer om att kunna bli privatdetektiv. Men klarar hon verkligen av att finna den galna kvinnomördare som stjäl kroppsdelar av sina offer- innan han eller hon åter igen slår till?Bland de många misstänkta finns bland annat en högt uppsatt manlig politiker med ständigt nya älskarinnor, en städerska med ansiktsbehåring, en italienare på rymmen, en pensionatsdelägare med spritproblem, en mystisk fransos som tycks vara besatt av döden- samt många, många fler.Sagt om Fina damer äter inte smörbullar!:"...Underhållande på ett befriande plan, sprängfylld av svart underhållande humor."/ Blommiga Barbro- bokbloggare"Härligt annorlunda skriven!/Lilian"/ Lillian Lidforss- Bokipset

Polisen står handfallna vid sidan om och tycks inte kunna göra något. En liten flicka kidnappas och modern som är gammal klasskamrat till privatdetektiv Eva Ekström anställer henne i hopp om att hon kan finna flickan. Samtidigt mördas en nära släkting till flickan Hanna brutalt, vilket får Eva att ana en koppling till mordet och kidnappningen.

Ett varmt tack till ... Grönskans Viltrehabilitering. Frank och Claire Underwood i House of Cards har gjort det, Simone de Beauvoir och Jean-Paul Sartre likaså.

RELATERADE BÖKOR