Den sista läsaren

Den sista läsaren - David Toscana | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
David Toscana
DIMENSIONERA
12,9 MB
FILNAMN
Den sista läsaren.pdf
ISBN
7815330133180

BESKRIVNING

En dag hittar Remigio en flicka i sin brunn. Hon är ung, söt och död. Remigio berättar om sitt fynd för sin pappa Lucio, Icamoles bibliotekarie. Lucio ägnar dagarna åt att läsa nyinkomna böcker för att bestämma vilka som förtjänar sin plats i hyllorna och vilka som ska slängas till kackerlackorna. Polisen inleder efterforskningar och får oväntad hjälp av Lucio. Lösningen tycks finnas i bibliotekets böcker.

Den som inte behöver en mängd adjektiv för att förklara. Där läsaren får dra sina egna slutsatser och inte behöver befatta sig med banala liknelser. Den sista läsaren - försnack till recension & citat Under mitt senaste biblioteksbesök strax innan jul fastnade min blick på en bok med ett mycket vackert omslag, ett av de snyggaste jag sett på länge och som jag kände igen eftersom jag hade hört, om än vagt, talas om Den sista läsaren av mexikanen David Toscana. Den sista läsaren.

Lucio ägnar dagarna åt att läsa nyinkomna böcker för att bestämma vilka som förtjänar sin plats i hyllorna och vilka som ska slängas till kackerlackorna. En dag hittar Remigio en flicka i sin brunn. Hon är ung, söt och död.

RELATERADE BÖKOR