Jag dödar

Jag dödar - Giorgio Faletti | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Giorgio Faletti
DIMENSIONERA
6,57 MB
FILNAMN
Jag dödar.pdf
ISBN
6128819004606

BESKRIVNING

I Monte Carlo, staden för de rika och berömda, mottar radioprataren Jean-Loup Verdier ett nattligt telefonsamtal i direktsändning från en ensam lyssnare."Jag får aldrig sova eftersom det onda aldrig sover.""Och vad gör du för att lindra det onda?" frågar Jean-Loup."Jag dödar." Samma natt hittas Formel 1-föraren Jochen Welder och hans berömda flickvän, proffsschackspelaren Arijane Parker, brutalt mördade och flådda. Enda spåret är mördarens budskap i blod: Jag dödar. Det står klart att en iskall mördare går lös.Polisutredningen leds av kommissarie Nicolas Hulot vars gamla vän, FBI-agenten Frank Ottobre, är på besök i Monte Carlo för att försöka komma över sin hustrus död. Även han sugs snart in i den makabra jakten. Skräcken sprider sig bland Monacos rika innefolk när mördaren än en gång ringer radiostationen och annonserar ett nytt dåd. Gåtorna är många. Vad driver mördaren? Varför flår han sina offer? Vem är han? Recensioner: "Det är lika bra att säga det på en gång. Detta är en av de mest spännande kriminalromaner som jag har läst. Den består av cirka 640 sidor sträckläsning. Andra böcker som kommer upp i samma klass eller högre är Da Vincikoden av Dan Brown och Kanonerna på Navarone av Alistair MacLean. [...] Boken Jag dödar av Giorgio Faletti som är utgiven på Bazar Förlag AB, är en strålande debut. Nu väntar jag förstås på att Faletti skall få till ytterligare bra kriminalromaner. Men det blir svårt att slå det här."Kjell Guy, Gotlands Allehanda"En ruskigt spännande kriminalroman, välskriven och effektivt berättad. En bok som gjord för sträckläsning i hängmattan, kanske när Stieg Larssons senaste redan är avklarad."Sara Schüldt, Folkbladet”Jag dödar är ändlöst spännande med hög fart och noggrann efterforskning. Faletti förtjänar en stor ros för det finurliga och uttänkta sättet som trådar läggs ut och nystas upp på.” Hans H. Skei, Aftenposten ”Ett finurligt mysterium och en utstuderad, innehållsrik handling med överraskningar nog för ett helt författarskap, en färgrik skildring av jetset huvudstaden Monte Carlo och en delikat beskrivning av förhållandet mellan en berömd radiopratare och en förståndshandikappad assistent med musik på hjärnan.”Rune Larstuvold, Drammens Tidendev"Italiens mest framgångsrika roman genom tiderna. Med rätta!"My Life "Man blir upprynd av Giorgio Falettis debut. Spänning från första till sista sidan, en topprestation."www.titel-forum.de

Samma natt hittas Formel 1-föraren Jochen Welder och hans berömda flickvän ... "Jag satt vid Fyrisån och dödade tid" När Veronica Maggio ser tillbaka på sina tonår i Uppsala i låten "17 år" är det utan nostalgiskt skimmer. Texten präglas snarare av tristess och ... Om jag alltså i det exempel, som jag valde, dödar mannen för att befria kvinnan - ett handlingssätt som jag tänker att mängden av moraliskt tänkande människor skulle gilla, utom juristerna, och som inför en fransk eller amerikansk jury skulle inbringa mig ett eklatant frikännande med applåd av publiken - så handlar jag rent impulsivt, utan överläggning och gör kanske en stor dumhet. Jag brukar tänka att jag var ju bara en tonåring, och jag var övertygad om att han skulle döda mig om jag inte gjorde som han sa, han bodde ju bara 50 meter från oss.

Jag har fullt upp med att lära mig att noshörningsungar inte kan vara själva, att deras kroppar inte klarar höga stressnivåer och att de kan dö av ... Jag dödar. Samma natt hittas Formel 1-föraren Jochen Welder och hans berömda flickvän, proffsschackspelaren Arijane Parker, brutalt mördade och flådda.

RELATERADE BÖKOR