Fallet Cassberg

Fallet Cassberg - Marianne Minck | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marianne Minck
DIMENSIONERA
9,26 MB
FILNAMN
Fallet Cassberg.pdf
ISBN
4890627339586

BESKRIVNING

Ett högt fall, ett dödligt fall, ett fall för polisen. Och så ett fall till, och ett till ...Slottet, Carolina och Domkyrkan, de högst belägna byggnaderna, har länge utgjort stadens silhuett. Nu har de fått konkurrens av uppstickarna nedanför åsen: Fjärrvärmeverket, Musikens hus och Polishuset. Dessa höjdare utgör fonden i Marianne Mincks Fallet Cassberg. En del av husen är lite väl höga ...Miljöer och rekvisita: ett stort gammalt bibliotek, en dyrbar gotisk handskrift, en livsfarlig balustrad, en gammalmodig pistol, ett desto modernare konstprojekt och hisnande höjder. Det är Uppsala och Uppland, det är Ravenna, Venedig och Öresund.Innanför bokens sobra omslag vrider sig en obehaglig historia med fantasieggande vindlingar. Och är man nyfiken på ett biblioteks innersta väsen, så kan man börja med att kika in mellan dessa pärmar.Lyckligt slut? Tja, vad är ett lyckligt slut? Här kan man verkligen ställa sig den frågan.

Välkomna till Sveriges största litterära magasin! Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.

För fjorton dagar sedan dök ett tjockt kuvert upp i posten. I försändelsen fanns en drygt 300-sidig pocketbok.

RELATERADE BÖKOR