Operation Axum

Operation Axum - Bengt G. Nilsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bengt G. Nilsson
DIMENSIONERA
11,87 MB
FILNAMN
Operation Axum.pdf
ISBN
7869974686339

BESKRIVNING

En actionfylld politisk thriller som utspelar sig i internationell miljö, huvudsakligen Israel och Etiopien. Intrigen bygger på en biblisk gåta och utvecklas till ett drama som handlar om nästa storkrig i Mellanöstern. Manlig huvudperson är den svenske konstförfalskaren Martin Gabler. Kvinnlig huvudperson är den unga etiopiska kvinnan Rebecca vars härkomst länge är oklar."Nilsson är skicklig på att skapa en gastkramande spänning medigenkännbara miljöer, tvära kast och en yttre handling som gör att historien verkar fullt rimlig och möjlig.Romanen vänder sig till en publik som uppskattar äventyrsromaner med en politisk dimension och tyngd." Recensent Jörgen Hammenskog i BTJ-häfte 16.

[1] Aksum utgör ett distrikt, Axum wereda, inom Centrala Tigrayzonen och beräknades ha 54 008 invånare 2011 på en yta av 171,29 km². [2 "Israel och hennes fiender" är min berättelse om konflikten mellan Israel och palestinierna.

Ladda ned Spara som favorit Laddas ned direkt Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android Finns i Bokus Play. Från 79 kr/mån ... Pris: 179 kr.

RELATERADE BÖKOR