Gå om intet

Gå om intet - Sandra Gustafsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sandra Gustafsson
DIMENSIONERA
7,35 MB
FILNAMN
Gå om intet.pdf
ISBN
8194698125791

BESKRIVNING

Gå om intet är en klaustrofobisk spänningsroman om avund, hämnd och konsekvenserna av att leka med andras liv. Joakim har mördats. Flickvännen Saras och brodern Tobias versioner om vad som har hänt går dramatiskt isär. Är Saras stora kärlek till Tobias äkta eller är hon i själva verket en psykiskt sjuk människa som är beredd att göra allt för att manipulera sin omgivning, precis som Tobias påstår? Vi möter två människor som kämpat i hela sitt liv. Tobias med en stark hatkärlek till sin familj, och Sara som har utplånat sig själv i sin strävan att passa in. När de nu på olika sätt försöker kontrollera sin omgivning och sin verklighet går ingenting som de planerat. Ljudbok: 1 MP3-CD Speltid: 4 t. 5 min.Uppläsare: Mattias Palm

Hudlös ... Direkt när jag börjar läsa Gå om intet lever jag mig in i handlingen och börjar fundera på vem som gjort vad. Man lär tyvärr inte känna någon av personerna speciellt väl så jag tycker inte speciellt bra om någon av dem, Joakim är bortskämd och lite dryg, Tobias är manipulativ och hämndlysten, Sara är velig och lättpåverkad. Gå om intet är en klaustrofobisk spänningsroman om avund, hämnd och konsekvenserna av att leka med andras liv.

Joakim har mördats. Flickvännen Saras och brodern Tobias versioner om vad som har hänt går dramatiskt isär.

RELATERADE BÖKOR