Ett hem att dö för

Ett hem att dö för - Lina Arvidsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lina Arvidsson
DIMENSIONERA
6,76 MB
FILNAMN
Ett hem att dö för.pdf
ISBN
3744281275583

BESKRIVNING

22-åriga Hanna bor i ett kollektiv i en förort till Stockholm. Hon arbetar som timvikarie på hemtjänsten och drömmer om en egen bostad. När hon får frågan om hon vill dryga ut kassan genom att vattna blommorna hos ett bortrest par, som bor i ett vackert villaområde, tar hon chansen. Men Hanna upptäcker snart att det finns någon mer än hon själv i huset. "Någon" visar sig vara Simone, som säger att hon är vän till husägarna och att hon gömmer sig från sin våldsamme ex-pojkvän. Men vem är Simone egentligen? Och vad är hon ute efter? När Hanna slutligen genomskådar Simones lögner är det för sent, hon har redan förvandlats till en bricka i Simones spel för att ta över huset - till vilket pris som helst.   Ett hem att dö för är en skickligt berättad thriller i en bedrägligt trygg miljö.   LINA ARVIDSSON är journalist och bor i Stockholm. Hon beskriver sig själv som en skrivande, fjällvandrande boknörd och roller derby-spelande tvåbarnsmamma.   "Lina Arvidsson är en flyhänt berättare med öga för både miljöer och stämningar." Dagens Nyheter   "Lina Arvidsson kan gestalta, och det är smått genialt att bygga en thriller mot fonden av en samtida tillvaro av permanent otrygghet och tilltagande fattigdom." Aftonbladet

22-åriga Hanna bor i ett kollektiv i en förort till Stockholm. Hon arbetar som timvikarie på hemtjänsten och drömmer om en egen bostad. Vi använder cookies för funktionalitet på denna webbsida, som att hålla dig inloggad, för att mäta prestanda, och för marknadsföring.

LINA ARVIDSSON är journalist och bor i Stockholm. Hon beskriver sig själv som en skrivande, fjällvandrande boknörd och roller derby-spelande tvåbarnsmamma.

RELATERADE BÖKOR