Kriget som inte fanns

Kriget som inte fanns - Mats Lundberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mats Lundberg
DIMENSIONERA
4,84 MB
FILNAMN
Kriget som inte fanns.pdf
ISBN
5530779510597

BESKRIVNING

Det är år 1967 och Vietnamkriget rasar för fullt. En svensk-amerikansk stridspilot, Eric, blir nedskjuten på uppdrag över Nordvietnam. Han lyckas per fot ta sig till grannlandet Laos. I Laos pågår ett krig som skiljer sig helt från det som pågår i Nord- och Sydvietnam. Här är det den amerikanska underrättelsetjänsten CIA och dess flyg Air America som bedriver krigföring mot den kommunistiska gerillan Pathet Lao. Eric blir kvar i Laos längre än han beräknat och blir inblandad i helt oväntade händelser. Många år senare, år 2002 när Eric dött, reser hans yngre bror Bengt över till USA. Han får då av broderns änka ett USB-minne med ett dokument där brodern beskriver tiden i Laos. Han ber i dokumentet att brodern skall söka efter en metallcylinder. För att uppfylla broderns sista önskan reser Bengt ned till Laos. Vid ett besök i norra Thailand avslöjas en hemlighet om brodern, en hemlighet som denne lyckats dölja under alla år. Under sin vistelse i Laos och Thailand stöter Bengt på spåren efter några kontroversiella individer från krigets dagar. Spåren leder till Thailand och ett hemligt högerextremt sällskap med förgreningar i bland annat USA. Men spåren leder också så småningom till Sverige och Stockholm.

Staden Osnabrück i tyska Niedersachsen miste under krigen hälften av sina invånare. USA kämpade mot sin deprission och höll sig därför utanför kriget. Efter kriget när Japan, Tyskland, Frankrike och Italien låg i ruiner och Storbritaniens ekonomi var dålig fanns det för tillfället ingen stormakt.

Så till den grad att ryssar dödades av vanliga svenska medborgare, säger K-G Bergström. Med säkerhet dödades minst fem ryska soldater, kanske sex, av lokalbefolkningen sommaren 1809. Ergebnisse für Ihre Preissuche nach Kriget som inte fanns Detta var, precis som i dag, en orolig tid på jorden.

RELATERADE BÖKOR