Berlinmysteriet : En roman om organiserad ondska

Berlinmysteriet : En roman om organiserad ondska - Lars Edqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Edqvist
DIMENSIONERA
4,95 MB
FILNAMN
Berlinmysteriet : En roman om organiserad ondska.pdf
ISBN
5474358846747

BESKRIVNING

Maria, en svensk konstnärinna bosatt i Berlin, försvinner dagen efter vernissagen på hennes utställning om ondska. Klas och Göran Bergendahl är två pensionerade poliser från Solna, som har flyttat till Berlin med sina fruar. De är tvillingbröder och har arbetat tillsammans hela sitt liv. Fruarna är också tvillingar och heter Gisela och Ursula.Nu jobbar bröderna hårt på att inte blir griniga gamla gubbar. De motionerar kroppen och hjärnan för att hålla sig någorlunda unga. Två saker kan ändå få dem att bli griniga: religion och politisk extremism. De betecknar sig själva som religionsallergiker och gröna humanister. Efter att ha besökt Marias utställning med ondska som tema hamnar de i en härva som kan ha både med religiös och politisk extremism att göra. Med hjälp av sina kunskaper som detektiver och sina fruar ger de sig ut på farliga spaningsäventyr i den undre världen bland Berlins värsta busar.Här har de också hjälp av sin kusin Hubert, som är professor emeritus och bidrar med ett vetenskapligt perspektiv i jakten på de onda.

Köp ... CD-bok, 2016. Den här utgåvan av Karriär i ondska är slutsåld.

- Det handlar om äventyrslystnad, att de är sysslolösa och våldsromantiker i förorterna, säger den populära författaren. Ondska brukar personifieras med djävulen. Ondska är i många kulturer ett vitt begrepp som omfattar tankar, ord eller handlingar som av majoriteten i en bestämd omgivning ses som fördärvliga, hemska eller rent av farliga och som ofta riktas mot allmänna moraliska föreställningar.

RELATERADE BÖKOR