Gullenos

Gullenos - Peter Stein | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Stein
DIMENSIONERA
8,74 MB
FILNAMN
Gullenos.pdf
ISBN
4495905295375

BESKRIVNING

Jari Styrmans liv och karriär är dalande. Som ung man satsade han allt för att förverkliga en dröm: ta steget ut i världen och lyckas som datakonsult i USA. De första åren var fantastiska, röda mattan var konstant utrullad och fakturorna han skickade ut var i samma storleksordning som en rockstjärnas.Nu några år senare har han bränt ut energin och kompetensen. Det blir färre mellan uppdragen som nu heller inte är lika välbetalda. Pengarna han tidigare slösade bort på helikopterflygningar i Monaco räcker nu knappt till att hålla näsan ovanför vattenytan.Jari måste numera acceptera uppdrag som han tidigare sagt nej till. Det absoluta lågvattenmärket är nått med det senaste uppdraget på en sexfirma som säljer filmer med unga tjejer på internet.Efter en incident på sexfirman avbryter Jari uppdraget och åker på semester till Italien för att vila upp sig. Redan efter ett par dagar möter han en fantastisk kvinna som han faller för. Kvinnan beter sig bitvis underligt men det är inget som stör honom. Istället har han ryckts med i semesterflirtens passion och känner att hon nästan är för bra för att vara sann.Kanske är hon det?

Anmäl 0 Bra inlägg. 2008-11-13 19:05 #5 av: botakt.

jag samlar på julgranskulor.. Har jättemånga fina som är sen min riktiga pappa var liten och han fyllde antingen 51 eller 52 i år =) Har både gamla och nya och är mycket glad för att dom gamla är kvar . Gullenos <3 Det kommer något stort för dig när du läkt och redo.

RELATERADE BÖKOR