Bödelns leende : en polisroman

Bödelns leende : en polisroman - Ulf Broberg, Peter Lundström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ulf Broberg, Peter Lundström
DIMENSIONERA
11,31 MB
FILNAMN
Bödelns leende : en polisroman.pdf
ISBN
7215741571940

BESKRIVNING

Bödelns leende är den sjunde boken från Ulf Broberg & Peter Lundström, om poliserna på rikskriminalen, Säpo och Uppsalapolisen. Bödelns leende är också den fjärde boken i en planerad dekalogi, med början i Mannen från Tenhult, där varje bok är fristående, men samtidigt finns det en röd tråd genom hela berättelsen i det att huvudpersonerna återkommer i olika konstellationer. Offentliga personer figurerar i boken i sina ämbeten, uppdrag eller yrken. I övrigt är eventuella likheter med verkliga personer rena tillfälligheter och helt oavsiktliga från författarnas sida. Berättelsen börjar med ett brutalt mord i Mogadishu på en amerikansk marinsoldat som får sin upplösning i en utpressningshistoria i Uppsala. Parallellt löper berättelserna om den pensionerade kriminalkommissarien Ann-Christine Caréus som utsätts för ett brutalt rån med förnedrande inslag och hennes jakt på hämnd samt berättelsen om Kapten Klänning, polischefen som dömdes för grov våldtäkt och ett antal andra sexualbrott.

Bödelns leende är också den fjärde boken i en planerad dekalogi, med början i Mannen från Tenhult, där varje bok är fristående, men samtidigt finns det en röd tråd genom hela berättelsen i det att huvudpersonerna återkommer i olika konstellationer. Bödelns leende en polisroman av Ulf Broberg (E-media, E-bok, PDF) 2014, Svenska, För vuxna Bödelns leende är den sjunde boken från Ulf Broberg & Peter Lundström, om poliserna på rikskriminalen, Säpo och Uppsalapolisen. Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek.

En natt bryts tystnaden av motorbuller och Pulver skyndar ut mot ljudet i skogen där han finner ett störtat flygplan med en döde man hängande i ett tr... Bödelns leende : en polisroman av Ulf Broberg, Peter Lundström Häftad, Svenska, 2013-08-22 (1 röst) 169. Köp.

RELATERADE BÖKOR