Eddie 12 och hon som heter Elsa / Elsa 12 och han som heter Eddie

Eddie 12 och hon som heter Elsa / Elsa 12 och han som heter Eddie - Thomas Halling | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Thomas Halling
DIMENSIONERA
12,6 MB
FILNAMN
Eddie 12 och hon som heter Elsa / Elsa 12 och han som heter Eddie.pdf
ISBN
4098463383678

BESKRIVNING

Hon har precis flyttat till stan och saknar kompisar. Han är skolans värsting och gör vad han vill. Ingen av dem trivs i skolan. Från varsitt håll möts de en dag på en parkbänk ovanför köpcentret. Det här är historien om Elsa och Eddie och om Elsas stulna mobiltelefon som plötsligt hamnar hos Eddie, och de problem som det innebär. Eddie 12. Och hon som heter Elsa/Elsa 12. Och han som heter Eddie är två berättelser i en eller en bok med två framsidor, där läsaren själv får välja vilket perspektiv av berättelsen den vill läsa först, Eddies eller Elsas. Det är en spännande förortsskildring och en lättläst förvecklingshistoria. Thomas Halling har tidigare skrivit både kapitelböcker och bilderbokstexter, bl.a. Ihop-serien, Agnes-serien och nu senast Trio i trubbel som består av sex spännande böcker om syskonen Oskar, Maja och Linus.

Boken tar upp teman som mobbning och utanförskap på ett naturligt sätt - men änd&a ... Eddie 12 och hon som heter Elsa/Elsa 12 och han som heter Eddie är två berättelser i en eller en bok med två framsidor, där läsaren själv får välja vilket perspektiv av berättelsen den vill läsa först, Eddies eller Elsas. Hon har precis flyttat till stan och saknar kompisar.

Bland annat boken Elsa 12 och han som heter Eddie (som när man vänder på boken heter Eddie 12 och hon som Man kan tro att jag slutat läsa. Han är skolans värsting och gör vad han vill. De har en likhet och det är ingen av dem trivs i skolan.

RELATERADE BÖKOR