Munken & Kulan ALFA, Glad att få ge ; Båtutflykten

Munken & Kulan ALFA, Glad att få ge ; Båtutflykten - Åke Samuelsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Åke Samuelsson
DIMENSIONERA
7,79 MB
FILNAMN
Munken & Kulan ALFA, Glad att få ge ; Båtutflykten.pdf
ISBN
3720136294082

BESKRIVNING

Varje CD innehåller 2 berättelser på c:a 20-25 min vardera. Det är författaren själv, Åke Samuelsson, som berättar om de fromma busfröna live inför en massa barn som vrider sig av skratt. Underbara, finurliga, roliga och pedagogiska berättelser som ofta anknyter till ett bibelord. Den som börjar lyssna på en CD vill ofta fortsätta med hela serien. Målgruppen är barn mellan 5 - 1 4 år, men även vuxna har stor behållning av skivorna

Köp Munken & Kulan ALFA, Glad att få ge ; Båtutflykten av Åke Samuelsson på Bokus.com. "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passera Munken & kulan alfa, glad att få ge ; båtutflykten; Barn-Åke Samuelsson.

Köp Munken & Kulan U - Alfa av Åke Samuelsson på Bokus.com. Munken & Kulan - ALFA. Glad att få ge + Båtutflykten.

RELATERADE BÖKOR