Även prinsessor pruttar

Även prinsessor pruttar - Ilan Brenman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ilan Brenman
DIMENSIONERA
12,71 MB
FILNAMN
Även prinsessor pruttar.pdf
ISBN
7661920493039

BESKRIVNING

Lauras pappa har en bok om prinsessors hemligheter, och nu berättar han något för Laura som ingen annan vet...

De är en oundviklig del av vårt liv vare sig vi vill det eller inte. Men om du plötsligt börjar prutta mer än vanligt och känner dig ovanligt uppblåst och gasig, kan det vara värt att kolla upp - det kan vara din kropps sätt att säga dig något om hur den mår. Faktiskt Rapar, prickar och pruttar Anita Ganeri (Häftad) Provläs.

Lauras pappa har en bok om prinsessors hemligheter, och nu berättar han något för Laura som ingen annan vet ... Prinsessan Prutt Den här är sagan om en liten prinsessa som hade en väldigt känslig mage. Minsta lilla hon åt gav henne gaser så det lät prutt om hennes bak.Kungen och drottningen var väldigt oroliga över hur de skulle få stopp på pruttandet.

RELATERADE BÖKOR