Från topp till tå för alla de små

Från topp till tå för alla de små - Åsa-Pia Andersson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Åsa-Pia Andersson
DIMENSIONERA
10,65 MB
FILNAMN
Från topp till tå för alla de små.pdf
ISBN
3088396951372

BESKRIVNING

Vi börjar på toppen, uppe på knoppen.Med roliga rim, går vi igenom hela kroppen.Från ögon, öron och fladdrande hår,till axlar, fingrar, fötter och tår.Jag som skrivit och illustrerat boken heter Åsa-Pia Andersson. Min stora passion i livet är att teckna och måla. Då går jag in i min egna lilla värld, och är så lycklig! Inspirationen får jag från våra tre busungar. Nu vill jag glädja andra, med mina texter och bilder. Så välkommen in i min värld.

I ett bolag med en miljon kronor i löner under ett år blir utdelningsutrymmet därmed 500 000 kronor per år bara genom den lönebaserade utdelningen. Ta en tur till de historiska öarna som sedan 1381 omnämns som Fjäderholmarna. Under den 25 minuter långa båtresan kan du njuta av Stockholm från Saltsjön.

Köp boken Från topp till tå för alla de små av Åsa-Pia Andersson (ISBN 9789173171755) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR