Fångad

Fångad - Meredith Wild | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Meredith Wild
DIMENSIONERA
4,73 MB
FILNAMN
Fångad.pdf
ISBN
2689207666093

BESKRIVNING

TILL VILKET PRIS SOM HELSTErica Hathaway har gjort succé i affärsvärlden och låtit sig förföras av miljardären Blake Landon. Hon har allt hon någonsin önskat sig. Men när demoner från hennes förflutna kommer ikapp och hotar deras liv och kärlek fattar Erica ett beslut som kommer att förändra allt.Fångad är en intensivt förförisk berättelse om den nervkittlande maktkampen mellan den ambitiösa Erica och den förslagne hackaren Blake. Vem kan man egentligen lita på i en värld där det enda som räknas är framgång?MEREDITH WILD är den nya amerikanska romance-drottningen som skapat en självpubliceringssuccé som tål att jämföras med E.L. James. Men Meredith Wild vill mer än bara underhålla: Hon vill skapa realistiska hjältinnor som det går att känna igen sig i. Huvudpersonen i Hacker-serien är därför en ambitiös, målmedveten kvinna med stor livsaptit och orubblig integritet. Inte helt olik författaren själv."Den här boken är fylld med passion, dramatik, intriger, svek, hetta, mystik och kärlek." Kiss And Tell Reviews"Personerna är så verklighetstrogna att man lever med dem. Boken kommer att sluka dig!" Obsession is a Book Blog"Första delen i Hacker-serien tog med med storm, men andra delen ave nästan ännu bättre!" Kaiden's Seduction"En perfekt serie för Sylvia Day- och E.L. James-fans." Rakes of Romance

Fångad är inspelad vid Broomes kust i västra Australien och fick en uppföljare, kallad Castaway, som spelades in 2009. FUB ger ut rapporten "Fångad i fattigdom" varje år. Det är en undersökning av ekonomin för vuxna med intellektuell funktionsnedsättning.

Svenska röster: Anton Mencin, Molly och Mimmi Sandén, Amanda Krüger, Matilda Lilliestierna m.fl. Fångad av en stormvind Lyrics: Jag har aldrig slutat tro / Att efter varje natt väntar gryningen / Fast jag inte kan förstå / Så finns det tid för skratt när jag börjar om igen / Känner ... Pris: 199 kr. Inbunden, 2018.

RELATERADE BÖKOR