Tjabo och hans vänner

Tjabo och hans vänner - Kenneth Pettersson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kenneth Pettersson
DIMENSIONERA
11,90 MB
FILNAMN
Tjabo och hans vänner.pdf
ISBN
2158276866805

BESKRIVNING

Följ med in i en helt annan värld, hundarnas världmed Tjabo och hans vänner. Tjabo är en lurvig, kramgo softis med röd liten halsduk och som älskar att hitta på bus och alltid har glimten i ögat.Bland Tjabos vänner som är med i den här berättelsen hittar vi bl. a Persson, en stor Newfoundlandhund, som inte springer i onödan utan helst promenerar lite lugnt i sina röda stövlar.Baltazar är självklart med, en engelsk bulldog, som inte är rädd för någonting, en riktig tuffing. En annan liten filur som oftast lyckas hamna i blåsväder är lille Ruff.I den här, första Tjaboboken, får du tillfälle att läsa om hur bl. a Tjabo, Pyret och Knatten vinkar av några som ska åka från Kungsängen till Kina…

På fritiden vattengympar jag, umgås med vänner och ser gärna film. Skrotnisse och hans son Kalle arbetar på sin skrotgård som ligger mitt i den lilla staden. Skrotnisse har en barndomsvän som heter Bertil Enstöring, som är en eremit och uppfinnare till yrket.

Häftad, Svenska, 2012-02-16 6-9 år (3 röster) 105. Köp.

RELATERADE BÖKOR