62 dagar

62 dagar - Cilla Naumann | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cilla Naumann
DIMENSIONERA
7,84 MB
FILNAMN
62 dagar.pdf
ISBN
1398061625884

BESKRIVNING

Sommarlovet blev inte alls så där härligt långt och soligt som det brukade.Femtonåriga Tom är på sommarlov med sin familj precis som han alltid är på somrarna.Men det blir inte som vanligt. En trist kväll hänger han med de andra i gänget och innan han hinner fatta vad som är på gång så har det redan skett.Ett vanligt pojkstreck förvandlas till blodigt allvar.Cilla Naumann har på ett mästerligt sätt skildrat en femtonårings kaotiska inre.Resultatet är en inkännande, otäck, spännande och rörande berättelse. (Ålder 12+)

Jag trivs på ungdomshemmet och jag kommer överens med de andra ungdomarna. Det kan ändå kännas piss att bo någon annan stans utan morsan, Farsan och kompisarna men jag 62 dagar senare..." är titeln på den antologi som blev resultatet av SiS nionde skrivarsatsning på de särskilda ungdomshemmen.

Cilla Naumann räds sannerligen inte det svåra och tunga i sin nya ungdomsroman "62 dagar", den tredje, fristående boken med pojken Tom som berättare. Och Naumann övertygar på nytt med ett på samma gång poetiskt och okons... Bokrecension på boken '62 DAGAR'.

RELATERADE BÖKOR