Mirre och grodan

Mirre och grodan - Lars Rudebjer | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Rudebjer
DIMENSIONERA
12,6 MB
FILNAMN
Mirre och grodan.pdf
ISBN
8717900678360

BESKRIVNING

Mirre går ut i skogen och träffar Grodan. De bestämmer sig för att tävla, ja, egentligen är det ju bara Grodan som bestämmer det. Och Grodan föreslår också vad de ska tävla i: gå på lina, hoppa hopprep, plaska och Grodan är duktig! Mirre är kanske inte lika duktig, men hon är påhittig och tycker därför att det är hon som vinner alla grenar. Priset i tävlingen är en påse godis, ochGrodan delar inte med sig. Fast när hararna sedan bjuder på bullar, då har Grodan magknip av allt godis och det är bara Mirre som kan smaka!

699 kr VÄLKOMMEN TILL GRODAN I VÄXJÖ! De flesta av oss jagar snabba lösningar men vet egentligen att den bästa vägen till hållbara resultat är långsiktighet. För oss är kunskap, noggrannhet och total kundservice viktigt för att ge Dig det allra bästa.

Och Grodan föreslår också vad de ska tävla i: gå på lina, hoppa hopprep, plaska och Grodan är duktig! Mirre går ut i skogen och träffar Grodan. De bestämmer sig för att tävla, ja, egentligen är det ju bara Grodan som bestämmer det.

RELATERADE BÖKOR