Annonsen (bok + ljudbok)

Annonsen (bok + ljudbok) - Gull Åkerblom | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gull Åkerblom
DIMENSIONERA
11,99 MB
FILNAMN
Annonsen (bok + ljudbok).pdf
ISBN
9984720175832

BESKRIVNING

Anna Berg ska fylla femtio år. Hon är ensam. Ingen kommer att bry sig om hennes födelsedag.Hon reser bort. På resan händer flera oväntade saker. Och Anna är inte alls så ensam som hon trodde.Detta är första boken om Anna Berg.Nu kan du köpa Bok + Ljudbok/CD i ett! Det är ett kombinerat paket där du får en fysisk bok och en CD-skiva med en mp3-fil på. Författaren Gull Åkerblom skildrar en kvinna som livet varit tufft emot. Boken präglas inledningsvis av tristess och en ödesmättad ensamhet. Men vi lär oss snabbt hur relativt enkelt det kan vara att förbättra sin självbild och berika sitt liv.Det gäller att inse vilken kraft, fantasi och vilket mod man själv har – och att våga använda dem.

Hon svarar på Pauls kont... Köp online Bok, Se till mig som liten är, Dag Öhrl.. (388187143) Deckare, ljudböcker, CD • Avslutad 27 feb 09:55.

Det går inte att återlämna en e-ljudbok/e-bok för att göra ett nytt lån. Nyheter, topplistor och kategorier.

RELATERADE BÖKOR