Hur den lilla Mullvaden fick sin bil

Hur den lilla Mullvaden fick sin bil - Zdenek Miler, Eduard Petiska | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Zdenek Miler, Eduard Petiska
DIMENSIONERA
3,75 MB
FILNAMN
Hur den lilla Mullvaden fick sin bil.pdf
ISBN
7576888101831

BESKRIVNING

Från toppen av en jordhög mitt i staden kikar en liten mullvad upp. Förundrat tittar han på alla bilar som kör förbi. Om jag bara hade en sådan bil! Den lilla Mullvaden försöker bygga en bil men den vill varken starta, brumma eller tuta. När han så hittar en trasig leksaksbil får han hjälp av sin vän Musen att laga den. Äntligen kan den lilla Mullvaden köra iväg i sin egen lilla röda bil! Den tjeckiska animatören och filmaren Zdenek Miler skapade för över 50 år sedan den lilla Mullvaden. Böckerna, som är baserade på filmerna med den lilla Mullvaden, har sålt i mer än fem miljoner exemplar världen över. I bokform dök den lilla Mullvaden upp i Sverige i början av 1960-talet, grävde sig iväg men tittar nu åter upp. Välkommen lilla Mullvad!Helsingborgs Dagblad: "Det går långsamt - här finns plats för reflektion och eftertanke. Mullvaden befinner sig med sina gångar i gränslanden mellan naturen och civilisationen, men han rör sig ganska obekymrat däremellan: utan att det görs en så stor grej av det drar han med oss i tankarna kring människan, naturen, miljön - det är pedagogiskt helt utan pekpinnar. Att bilderna är lika omsorgsfullt tecknade som den lilla Mullvaden är långsam bidrar till att den här boken blir en riktig liten pärla."

Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden. Från toppen av en jordhög kikar en liten mullvad upp. Förundrat tittar han på alla bilar som kör förbi.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Hur den lilla Mullvaden fick sin bil av Zdenek Miler, Eduard Petiska (ISBN 9789197812825) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR