Clara - änglamakerskans dotter

Clara - änglamakerskans dotter - Agneta Karlsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Agneta Karlsson
DIMENSIONERA
6,52 MB
FILNAMN
Clara - änglamakerskans dotter.pdf
ISBN
1737025666314

BESKRIVNING

Clara flyr från sin bakgrund och minnet av sin mor, änglamakerskan. Under sin flykt får hon hjälp av en kvinna, Sofia, som är traktens läkekvinna och tar den unga flickan under sina vingars beskydd.Men Clara vill göra rätt för sig och söker arbete i staden. Stadslivet har sina baksidor. Hon stiftar bekantskap med en till synes belevad herre, Carl-Otto Krage, som hon snart blir förälskad i. Carl-Ottos kärlek är inte kravlös; han ställer ultimatum av det mer ovanliga slaget och Clara måste bege sig ut i skogen för att tänka.Då blir hon bortrövad av en skogsman, David, som för henne till ett rövarnäste, Gömslet. Clara blir utom sig. Först av rädsla, sedan av kärlek? Carl-Otto ruvar på hämnd och visar sig vara långt farligare än Clara någonsin kunnat föreställa sig.Med engagerade personporträtt och ett flödande språk är ?Clara ? änglamakerskans dotter? en känslostark och dramatisk berättelse med många vändningar. Författaren målar livfulla och färgstarka bilder av svenskt stadsliv i mitten av 1700-talet.Boken är inbunden och omfattar 538 sidor. Detta är andra och omarbetade upplagan av Clara ? änglamakerskans dotter.

Under sin flykt får hon hjälp av en kvinna, Sofia, som är traktens läkekvinna och tar den unga flickan under sina vingars beskydd.Men Clara vill göra rätt för sig och söker arbete i staden. Stadslivet har sina baksidor. Clara blir utom sig.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Clara blir utom sig.

RELATERADE BÖKOR