Sofia Bugges sigill

Sofia Bugges sigill - Svenåke Boström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Svenåke Boström
DIMENSIONERA
8,97 MB
FILNAMN
Sofia Bugges sigill.pdf
ISBN
4438361324100

BESKRIVNING

En fastighetsbrand med ett dödsfall som senare visar sig vara ett mord. Det är den dramatiska upptakten till denna roman som sträcker sig från tiden efter Sundsvallsbranden 1888 fram till början av 1960-talet.I centrum står brandmän, träpatroner och vanliga medborgare. Många kända namn figurerar, andra är det säkert första gången du stiftar bekantskap med.Invävt i den spännande historien kring Sundsvalls brandkår finns även många dramatiska historiska händelser bland annat från Finska vinterkriget, där sundsvallsbor var inblandade, och Tyskland i slutet av 1930-talet.

Det mesta bygger på verkliga händelser, men berättelser kring bränder är i vissa fall dramatiserade. Många karaktärer är autentiska, vissa fiktiva. 2015 - Sofia Bugges sigill - En historisk roman, av Svenåke Boström och Tommy Jansson (research).

Bild Objekt Pris Pris; Game of Thrones, A5 Anteckningsbok - Sigill. 229 kr Finns i lager vidaXL.se.

RELATERADE BÖKOR