I Sparvens klor. Del 2

I Sparvens klor. Del 2 - Karin Söderlund Leifler | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Söderlund Leifler
DIMENSIONERA
12,67 MB
FILNAMN
I Sparvens klor. Del 2.pdf
ISBN
7142397874666

BESKRIVNING

Den herrelösa samurajen Hiroshi är efterlyst för mordet på sin före detta herre – ett brott som straffas med halshuggning om han inte lyckas hitta den sanna mördaren först. Vid sin sida har han Tsukiko, en kurtisan på rymmen från nöjeskvarteren.Men det finns personer som inte drar sig för att ta till våld för att hindra dem. Hiroshi förlorar mot en grupp beväpnade män som ska föra tillbaka Tsukiko till kurtisanhuset hon kommer från. Det sista han ser är att de för bort henne, innan han själv dras in i mörkret.Den kvinnliga lönnmördaren Suzume, eller Sparven, har fått i uppdrag att följa efter Hiroshi. Men den till synes enkla uppgiften leder till ett möte som förändrar allt. Suzumes lojalitet mot shinobigrupperingen sätts på prov. Stunden då hon måste välja sida kommer obevekligt närmare, tills ingen av de inblandade kan komma undan.Andra och sista delen av I Sparvens klor, en roman i två delar om frihet, makt och kärlek.Karin Söderlund Leifler föddes 1979 och är uppvuxen i Växjö. Efter studietiden i Stockholm flyttade hon till Linköping där hon numera bor med sin familj. Hennes intresse för andra tider och platser väcktes genom böcker när hon var barn. I tioårsåldern blev hon nyfiken på Japan, en fascination som lett fram till att hon skriver romaner som är starkt inspirerade av landets historia och kultur.Hon har doktorerat i medicin och forskat om cancer. För att kunna kombinera intresset för vetenskap med skrivande sadlade hon om till journalist inriktad mot forskning och medicin. Hennes artiklar har publicerats i flera rikstäckande magasin och tidningar. I dag arbetar hon med kommunikation om forskning vid ett universitet.

- Kommentar: Det första som slår mig när jag läser den här boken är hur påläst Karin Söderlund Leifler måste vara på Japans historia och seder. Nummer: 9385 Titel: I sparvens klor - del 1 Författare: Karin Söderlund Leifler Förlag: Tidsfönster Utgivningsår: 2018 ISBN: 978-91-984308-2- Betyg: 4 av 5 Recensionsexemplar från Karin Söderlund Leifler!. Bokens första mening: Om varje natt i resten av hennes liv skulle vara som föregående natt, tillsammans med män som herr Shimaki, vore det bättre att inte leva alls. Sista delen av I Sparvens klor, en roman i två delar som utspelar sig i gamla Japan.

Hos oss finns soppluncher och många andra möjligheter till gemenskap. Vi erbjuder även finskspråkig verksamhet för hela familjen.

RELATERADE BÖKOR