Där hoppet bor

Där hoppet bor - Stina Jonsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stina Jonsson
DIMENSIONERA
3,86 MB
FILNAMN
Där hoppet bor.pdf
ISBN
7830911396343

BESKRIVNING

En mysig feelgood-bok som gör att man riktigt känner dofterna av jul, och som dessutom påminner om hoppet i julens budskap.Maria flyttar till Västerö med stora drömmar om en sagolik jul på landet. Det hon inte tänkt på är att vägen dit går via november och att vänja sig vid livet i glesbygden är helt enkelt inte lika kul i ett evigt mörker. Det känns som att livets små motgångar hopar sig, speciellt när Marias nyfunna vän tvingas lämna ön och när Maria inser att grannen Jona inte alls förstår sig på henne. Alla gamla vänner har fullt upp med sina egna julförberedelser och ingen har tid att hälsa på.Men det finns ljusglimtar i tillvaron. Katten Hagrid är alltid där och hoppar gärna upp i knät när hon sätter sig till rätta i gungstolen med en varm kopp te. Visst kan man väl stå ut några veckor i mörkret, när det som väntar är en mysig familjejul i Lillebo? Stina Jonsson är författare till en rad böcker och bor med sin familj på Kållandsö i Vänern. Med sina böcker vill hon sprida hopp och leenden.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Där hoppet bor; Skönlitteratur-Stina Jonsson.

"Där hoppet bor" är en härlig bok som sprider en varm julkänsla. Där hoppet bor. Skönlitteratur Skönlitteratur Romaner; 78 kr.

RELATERADE BÖKOR