Spänning i luften / Glittrande blå ögon

Spänning i luften / Glittrande blå ögon - Kate Hardy, Dianne Drake | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kate Hardy, Dianne Drake
DIMENSIONERA
9,21 MB
FILNAMN
Spänning i luften / Glittrande blå ögon.pdf
ISBN
6652812599756

BESKRIVNING

Spänning i luftenRyktena om den attraktiva nya läkaren på barnsjukhuset sprids som en löpeld. Han är inte bara italienare, utan även hertig! Men Rosie Hobbes låter sig inte imponeras. Dessutom har hon fullt upp med sitt. Men luften mellan dem sprakar onekligen av hetta och sexuell energi. Kanske har Rosie dömt ut Leo Marchetti lite för snabbt  Glittrande blå ögonSingelpappan Daniel Caldwell är fullt upptagen med att ta hand om sin dotter Maddie och har varken tid eller lust för kärlek. Tills han möter Zoey Evans, en sjuksköterska med så glittrande blå ögon att han inte lyckas få dem ur huvudet. Ett möte leder till en första omskakande kyss och plötsligt måste Daniel omvärdera allt han någonsin tänkt om kärlek! 

Önska. Glimtar av lycka/Semesterromansen Kate Hardy ... Magnus Carlson - Eternal love (Original: Kärleken är) - Så mycket bättre (TV4) - Duration: 3:49.

3.8K likes. Under varumärket Harlequin ger förlaget HarperCollins Nordic ut romaner inom romantik och erotik.

RELATERADE BÖKOR