Räddande ängel / Hennes hemligheter

Räddande ängel / Hennes hemligheter - Sara Orwig, Brenda Jackson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sara Orwig, Brenda Jackson
DIMENSIONERA
4,92 MB
FILNAMN
Räddande ängel / Hennes hemligheter.pdf
ISBN
2869819386288

BESKRIVNING

Räddande ängel Luke Weston tar en risk när han återvänder till hemstaden och söker upp sin gamla kärlek Scarlett MicKittrick. Men han har inget val, djuren på hans ranch är döende och hon är den bästa veterinären i hela regionen. När han ser henne igen är det som om tiden stått stilla. Luke vill inget annat än att ha henne, men är smärtsamt medveten om att hans arv återigen hindrar honom från att ta steget fullt ut   Hennes hemligheter Smyckesdesignern Swan Jamison lever ett behagligt liv i Key West. Hon har sin egen butik och tar dagen som den kommer.När Navy SEAL-löjtnanten David Holloway kliver innanför dörren förändras dock allt. Luften fullkomligt vibrerar mellan dem och de inleder en het affär. Men det är något med David som inte stämmer. Han råkar väl inte känna till hennes bakgrund?

Köp boken Räddande ängel / Hennes hemligheter av Sara Orwig, Brenda Jackson (ISBN 9789150940534) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

- Hon vill vara anonym, men vi fick prata med varann och hon var tacksam för att få feedback på ... Räddande ängel. Hade det inte varit för en räddande ängel hade hon förmodligen inte överlevt.

RELATERADE BÖKOR