Det ingen annan ser ; Vinterbröllop i Vegas

Det ingen annan ser ; Vinterbröllop i Vegas - Tina Beckett, Janice Lynn | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tina Beckett, Janice Lynn
DIMENSIONERA
10,7 MB
FILNAMN
Det ingen annan ser ; Vinterbröllop i Vegas.pdf
ISBN
7659610170661

BESKRIVNING

Lucas Elliot är den supersnygga barnmorskan som ingen kvinna kan motstå. Det är bara gynekologen Darcie Green, gästkollegan från England, som verkar immun mot hans charm. För Lucas är Darcie den perfekta utmaningen. Han beslutar sig för att locka fram hennes vilda sida innan hon återvänder till England. Men hans plan slår tillbaka, när Lucas upptäcker att han är farligt nära att bli förälskad i henne. Taylor Anderson avskyr kvinnokarlar. Så när hon under läkarkongressen i Las Vegas vaknar upp och hittar doktor Slade Sain, sjukhusets värsta casanova, i sin säng blir hon skräckslagen, och inte blir det bättre av att hon bär en vigselring på sitt finger!Slade har aldrig haft en tanke på att gifta sig. Men nu har det hänt med den vackraste kvinnan han någonsin sett. Kan julens magi få deras låtsasäktenskap att fungera?

Han b... Det ingen annan ser ; Vinterbröllop i Vegas. Språknörd.

Ett annan fördel med att välja ett vinterbröllop är att man kan hålla nere kostnaderna. Oavsett vad du har i åtanke är vintern en mångsidig årstid för ett bröllop.

RELATERADE BÖKOR