Stolthet och fördom

Stolthet och fördom - Jane Austen | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jane Austen
DIMENSIONERA
12,29 MB
FILNAMN
Stolthet och fördom.pdf
ISBN
9654090974467

BESKRIVNING

En mäktig kärleksroman som räknas till en av vår tids bästa klassiker. Boken utspelar sig i de rikare delarna av den engelska landsbygden under 1700-talet. Där får vi följa den unga Elizabeth Bennet och hennes familjs livsresa med kärlek, arvstvister och äktenskap i centrum. Familjen lever ett relativt händelselöst liv tills den förnäme Mr Bingley och hans tystlåtne vän Mr Darcy gör entré.

När den välbärgade Mr Darcy flyttar in i grannhuset, blir uppstånd... Stolthet och Fördom utspelar sig i 1700-talets England. Ute på landsbygden i byn Hartfordshire bor familjen Bennet som består av Mr och Mrs Bennet samt deras fem döttrar Jane, Elisabeth, Mary, Catherine och Lydia.

Man får den uppfattningen av många skäl, men hur klassamhället beskrivs i boken är en av orsakerna till det. Huvudpersonen Elisabeth Bennet och hennes familj verkar höra till överklassen eller iallafall till övre medelkassen, men de bor på landsbygden vilket inte riktigt kan ... Stolthet och Fördom (2-disc).

RELATERADE BÖKOR