Det som inte kan utplånas

Det som inte kan utplånas - Felicia Mulinari | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Felicia Mulinari
DIMENSIONERA
8,51 MB
FILNAMN
Det som inte kan utplånas.pdf
ISBN
8431747774931

BESKRIVNING

”vi lovade varandra inteta makti dom vita rummensönderslita så somvi sönderslits””Det som inte kan utplånas” är en diktsvit sprungen ur en kollektiv erfarenhet av rasism och våld. En stridsskrift där ilskan blandas med sorg, stoltheten med skam, där mödrarnas exil och ömhet omvandlas till barnens gemenskap och kamp.

En stridsskrift där ilskan blandas med sorg, stoltheten med skam, där mödrarnas exil och ömhet omvandlas till barnens gemenskap och kamp. Författare: Felicia Mulinari Det har susats om Felicia Mulinaris debutdiktsamling som kommer på Albert Bonniers i mars.

En stridsskrift där ilskan blandas med sorg, stoltheten med skam, där mödrarnas exil och ömhet omvandlas till barnens gemenskap och kamp. DN:s Rebecka Kärde läser den precisa debutdiktsamlingen "Det som inte kan utplånas", som inte väjer för vreden och de stora tankarna. Felicia Mulinari, född 1990, är poet, lärare och skribent, verksam i Malmö. "Det som inte kan utplånas" är hennes litterära bokdebut. "vi lovade varandra inte ta makt i dom vita rummen sönderslita så som vi sönderslits" "Det som inte kan utplånas" är en diktsvit sprungen ur en kollektiv erfarenhet av rasism och våld.

RELATERADE BÖKOR