Förlåt! Nej, jag menar aj. : samlade dikter 1990-2005

Förlåt! Nej, jag menar aj. : samlade dikter 1990-2005 - Regina Lund | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Regina Lund
DIMENSIONERA
3,43 MB
FILNAMN
Förlåt! Nej, jag menar aj. : samlade dikter 1990-2005.pdf
ISBN
4062342648225

BESKRIVNING

Förlåt! Nej, jag menar aj är ett urval av mina samlade dikter och låttexter från 1990–2005.Det är ögonblick. Ögonblick av liv. Ögonblick av känslor. Nedslag. Sorg. Ilska. Tröst. Rop på hjälp. Böner. Böner om nåd. Kärlek. Längtan. Hopp. Humor. Hyllningar. Historia. Lite av det jag har inom mig. Lite av det jag har runt omkring mig. Lite till alla er som älskar. Till alla er som nån gång går sönder och behöver lagas. Lite lim från mig till er. Jag är inte viktig, det är limmet som jag ger bort som är det viktiga. Detta är en slags central­lyrik, men jag anser det djupt per­son­liga vara det mest universella. Så det här handlar helt enkelt om dig, du som läser detta just nu./ Regina Lund

Nothing But The Veil (King Ink) släpptes 2009 och är utgiven på engelska. Förlåt! Nej, jag menar aj. är ett urval av mina samlade dikter och låttexter från 1990--2005.

Lite av det jag har inom mig. Lite av det jag har runt omkring mig.

RELATERADE BÖKOR