Bara tankar II : högst personliga betraktelser och existentiella funderinga

Bara tankar II : högst personliga betraktelser och existentiella funderinga - Peter Porss | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Porss
DIMENSIONERA
11,7 MB
FILNAMN
Bara tankar II : högst personliga betraktelser och existentiella funderinga.pdf
ISBN
9946123070355

BESKRIVNING

Bilder och fragment av världar. Ögonblick av reflekterande funderingar som rör sig i ett slags psykologiskt/existentiellt landskap. Där en realitet full med skuld, utanförskap och vilsenhet målas upp. Men där även längtan efter närhet och riktning träder fram. Utlämnande och vågat på ett personligt plan, som någon sagt. Kanske ja eller inte. Det mesta är ändå utelämnat.Boken lämpar sig mycket väl för att bläddras i som det faller sig och läsas då och då.

... Häng med in i kärleksgudinnan Afrodites värld och laga mat bara för dig och din närmaste nu när Alla hjärtans dag infaller… Visst, dagen är påhejad av handeln som gärna ser att vi spenderar. TRO OCH VETANDE - Fri tanke Recensioner & personliga filosofiska betraktelser om film och hemmabio.

reda på vad jag tycker om mitt alias, alltså »The Brand-Man«, hur jag använt och använder mitt bloggande och de sociala medierna i mitt yrke samt vad jag tycker att du skall tänka på om du vill använda sociala medier för att bygga ditt personliga varumärke. Måndagen den 16 oktober medverkade jag på den teologiska konferensen "Bortom det övernaturliga" på Teologiska Högskolan i Stockholm. Jag höll den fjärde och sista föreläsningen.

RELATERADE BÖKOR