Dikter inifrån

Dikter inifrån - Jan Mårtenson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Mårtenson
DIMENSIONERA
11,52 MB
FILNAMN
Dikter inifrån.pdf
ISBN
5918054690541

BESKRIVNING

JAN MÅRTENSON är poet, romanförfattare och journalist.Han är född i Tidaholm 1944 och bosatt i Malmö.?Dikter inifrån? är en läkande diktsamling, dikter som bl.a. kommit till under vistelser på mentalsjukhus på 90-talet. Jan inbegriper även andra författare och konstnärer i sina dikter. Själv är Jan helt fri från psykofarmaka sedan 2000. ?Dikter inifrån? ger även prov på Jans galghumor: Skogsutflykt i dag: en samling dårar, jag bland dem.Jan Mårtensons döttrar Emilia och Gabriella Mårtenson har gjort omslaget och den grafiska formgivningen.Läs mer på www.soleka.se samt på www.janmartenson.net

Jan inbegriper även andra författare och konstnärer i sina dikter. Själv är Jan helt fri från psykofarmaka sedan 2000.

Med sig hade hon inte bara en mängd minnen, vänskaper och knoppande litterär berömmelse, utan också ett engagemang i Clarté, där Karin Boyes socialistiska engagemang börjat; först försiktigt, men sedan mer entusiastiskt. Dikter i skolan tycker han att är bra, ... inifrån Nu eller aldrig.

RELATERADE BÖKOR