Framtida marknadsföring

Framtida marknadsföring - Jesper Lundby | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jesper Lundby
DIMENSIONERA
9,67 MB
FILNAMN
Framtida marknadsföring.pdf
ISBN
4990315423677

BESKRIVNING

En bot får feber och skriver poesi. Nya sexteknologier frikopplar och sammanför kroppar. Något föds, något dör. Acceleration, automatisering, en artificiell intelligens vaknar långsamt till liv. Samhället omstruktureras som tetris, ingen vet varför. Ingen har kontroll. Kaos råder under himlen, läget är utmärkt.JESPER LUNDBY är född 1987 och bosatt i Norrköping, där han är verksam som skrivpedagog. Han har den egenutgivna diktsamlingen "Jeppe Barbaren" (2019) i bagaget och "Framtida marknadsföring" är hans första bok på förlag.

Nulägesanalysen är till för att företaget ska skapa sig en så objektiv bild av företagets nuläge som möjligt. Observera ordet OBJEKTIV.

Med marknadsföring menas inte bara reklam och försäljning utan alla slags kontakter mellan ett företag och konsument som syftar till att sälja produkter.; Även företagets beteende och åtgärder efter köpet omfattas. Till exempel kan det vara information om vad ... Lagar och regler Sidan blev senast uppdaterad: 2020-06-01 All marknadsföring ska följa marknadsföringslagen och ska utformas så att det tydligt framgår att det är fråga om just marknadsföring och inte information, fakta eller annat. NEXT M.

RELATERADE BÖKOR