Kärrmunsblomma : eller berättelsen om hur fadern försvinner i en symbolisk trädgård

Kärrmunsblomma : eller berättelsen om hur fadern försvinner i en symbolisk trädgård - Lisa Schmidt | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lisa Schmidt
DIMENSIONERA
5,52 MB
FILNAMN
Kärrmunsblomma : eller berättelsen om hur fadern försvinner i en symbolisk trädgård.pdf
ISBN
7306981562246

BESKRIVNING

Diktsamlingen Kärrmunsblomma är poeten Lisa Schmidts skönlitterära debut. Här ifrågasätts själva språkets grundvalar men också en efterhängsen diskurs om manligt och kvinnligt, vilket den självironiska titeln anspelar på. Kärrmunsblommaeller berättelsen om hur fadern försvinner i ensymbolisk trädgård är ett nedstigande i kommunikationens glapp och stumma efterklanger ? i språkets sammanfall flyttar betydelser hem till sus och brus. Men den är också den vansinniga berättelsen om en kärnfamiljs vandring mellan trädgårdensoch radhusets slutmuskler, inte minst om pappan som nedgrävd i rabatten ?tror att han föder när han tömmer?.Lisa Schmidt är född 1979 och bosatt i Göteborg. Hon har även skrivit barnboken Plocka bumlingbaluns – poesi för små.

en berättelse om hur det är att leva med ett sällsynt syndrom 22q11 ... Trädgård med tolv rum och kök Om lusten att trädgårdera Djupt nere i mörkret : den sanna berättelsen om 33 män instängda i en gruva i Chile - och miraklet som räddade dem Under täckmantel : mitt hemliga liv som KGB-spion i USA Min tid som fånge hos Röda Khmererna Mitt betyg: 3/5.

Den opålitliga naturen utgör en symbolisk underström i berättelsen, ... En femte delberättelse är den om ytterligare en kusin till bruden, den mer sexuellt utmanande Ayesha. Hon föräl-skar sig i den stilige Rahul, en andraårs-student på universitetet i Sydney, Au-stralien.

RELATERADE BÖKOR