Andarnas hus

Andarnas hus - Isabel Allende | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Isabel Allende
DIMENSIONERA
5,45 MB
FILNAMN
Andarnas hus.pdf
ISBN
3605733536513

BESKRIVNING

2017 är det 35 år sedan Isabel Allende begick sin numera mytomspunna debut med romanen Andarnas hus. Romanen började som ett brev till Allendes döende farfar och skrevs under tiden hon levde i exil i Venezuela. På omvägar fick Allende höra talas om den legendariska agenten Carmen Balcells i Barcelona och skickade sitt manus dit med post. Resten är litteraturhistoria ett författarskap var fött. Andarnas hus har idag getts ut i nära 40-talet länder.Andarnas hus är på en och samma gång en familjekrönika och en historisk skildring av ett icke namngivet latinamerikanskt land under 1900-talet. I centrum står Esteban Trueba, patriark och stor jordägare som så småningom väljer att kandidera till presidentposten. Férula, hans syster, som är den som sköter deras mor och egendomen. Clara, Estebans eteriska och undflyende hustru som står i kontakt med förfädernas andar. Esteban och Clara blir föräldrar till den upproriska Blanca, flickan som gör som hon vill och föder dottern Alba, frukten av Blancas förhållande med förmannen på familjen Truebas ägor.Andarnas hus blev en internationell storfilm 1993 i regi av Bille August med Meryl Streep, Glenn Close och Jeremy Irons i huvudrollerna.

140 Produktionsår. 1993 Andarnas hus av Isabel Allende Andarnas hus är en släktkrönika som spänner över flera generationer och utspelar sig i Chile, från 1900-talets början fram till militärkuppen 1973.

Åndernes hus. 6.9 IMDb 1993 • Drama • Tyskland • Danmark • Portugal • 138 min.

RELATERADE BÖKOR