Intro och andra dikter

Intro och andra dikter - Jonas Rönnander | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonas Rönnander
DIMENSIONERA
11,57 MB
FILNAMN
Intro och andra dikter.pdf
ISBN
8143613051926

BESKRIVNING

Poesisamlingen är i tre sammanvävda delar som behandlar: ryggsäcken vi bär med oss i form av arv och person, känsla och samspel vid världens vatten samt en personlig betraktelse över musikens samklang med livet. Jonas Rönnander föddes i Sandviken 1977. Under 15 år har han arbetat som lärare inom grund- och gymnasieskola. Numera är han doktorand inom ämnesområdet miljöteknik vid Högskolan i Gävle. Jonas Rönnander skriver även musik och låttexter. Tillsammans med gruppen Bandavdelningen har han givit ut skivan Järngrepp, 2006. Öar har varit ett återkommande ämne i både skrivande och forskning, något som även skymtar i denna samling.

I den första beskrivs antagligen en människas öde, och i den andra den bisarra verkligheten. Då jag läser den andra delen i dikten får jag genast en känsla av uppgivenhet. Dikter till begravning om sorg och död.

och aldrig en björk som står vit - Det betyder inte att den helt saknar form - rytmiska figurer och ljudeffekter förekommer ofta. Dikten saknar alltså inte rytm bara för att den saknar en regelbunden sådan.

RELATERADE BÖKOR