Spår av minnen, spår av guld

Spår av minnen, spår av guld - Anders Keily | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Keily
DIMENSIONERA
3,33 MB
FILNAMN
Spår av minnen, spår av guld.pdf
ISBN
4074921584428

BESKRIVNING

Spår av minnen, spår av guld är Anders Keilys andra diktsamling i eget namn. Det karaktäristiska, fåordiga språket känns igen från debuten och vi får återigen ta del av Keilys betraktelser kring dåtid, nutid och framtid. Tro och tvivel. Liv och död. Ensamhet, kärlek, minnen och arv. Många ämnen berörs utan att ge färdiga svar. Som Peter Robsahm skriver i förordet: "Det är kanske det som är det bästa med den poesi som lämnar Anders Keilys penna; den öppnar dörrarna, men pusslet får vi lägga själva."Konstnären Jaana Salo bidrar med sina tolkningar av dikterna vilket ger boken en ytterligare dimension. Både målningarna och dikterna lämnar medvetna, tolkningsbara luckor för läsarens fantasi att fylla i.

... Till sist gav mannen sig och överlämnade en halskedja troligen av guld " Den ska endast vara i din släkt sa han, annars händer en ond bråd död. Guld vinnaren när metallpriserna sjunker i coronans spår den 20 april 2020 07:09 | Av Ulrika Andersson | Tipsa redaktionen Guld och järnmalm klarade sig bäst när SGU redovisar metallpriserna i coronamånaden mars. Hur Storbritanniens kolonisering av Indien förde många indier tillbaka till England, kan man läsa om i boken "Counterflows to Colonialism: Indian Travellers and Settlers in Britain, 1600-1857".

Artwork av Jaana Salo. Om spår. Spår går ut på att en hund, kopplad i spårlina till föraren, följer en markbunden vittring av en människa.

RELATERADE BÖKOR